Всичко за нас – Поли Корект

Кои сме ние

Поли Корект ЕООД е дългогодишен, утвърден и с добра репутация производител в сферата на вратите и мебелите. В своята практика фирмата залага на коректно отношение с клиентите си. Като стремежа е винаги индивидуалните нужди и желания на клиента да бъдат удовлетворени. За целта се залага на точни и ясни формулировки на желанията и очакванията на клиентите в едно с добро качество на изпълнението .

Какво предлагаме?

Предлагаме също така професионалнио персонално проектиране и съгласуване с другите участници в цялостното реализиране и изпълнение на обекта- проектанти, дизайнери, технолози, строители и др. Така клиента да получи задоволителен краен резултат от своята инвестиция.

Предлагаме голямо разнообразие от финиш материали- ламинирани и фурнировани плоскости, матови и гланцови лакови покрития, детайли и изделия от масивни дървесини, орнаментни, цветни и ВИТРАЖНИ стъкла.

Използваме както качествен обкови к аксесоари в бюджетния ценови клас, така и висококачествен и иновативен такъв за безкомпромисните клиенти.

Разполагаме с добра производствена база, която се стремим да обновяваме в крак с новите тенденции, както в традиционното и модерно производство на врати и мебели, така и в машините и технологиите .

За повече информация можете да ни посетите на място в мострената зала, да изпратете запитване чрез формата за контакт или да ни позвъните на посочените телефони.

Повече проекти?

По-долу (както и в страничното меню) ще намерите актуална информация от нашия фейсбук. Всичко случващо се с фирмата и нашите последни проекти!