Врати

Поли Корект предлага огромна гама от стилни, сигурни и качествени врати за вашия дом, офис или предприятие!

ВЪТРЕШНИ ВРАТИ

Ламинат
Интериорните врати ЛАМИНАТ се характеризират със стилна и изчистена линия.

Предлагаме разнообразен набор от декори- от класически дървесини до такива с модерна визия.

Важно за вратите от тази серия е да се знае, че се произвеждат от висококачествен ламиниран МДФ, а не от фолио и имат много добра устойчивост на надраскване.

 

 


Стъкло
Стъклените врати съчетават в себе си стилност, красота и изтънчен дизайн обусловени от хармоничното съчетание на стъкло с дърво, всяко от които носи своя финес.
Изработват се от закалено или ламинирано(триплекс) стъкло, а касите и фризовете на вратите могат да бъдат във секи от вариантите за вътрешни врати- ламинат, текстура,фурнир и лак

Вижте нашия каталог с остъкления по-долу!

 

ВЪТРЕШНИ ВХОДНИ

ВЪНШНИ ВРАТИ

Масив

Вратите от масивна дървесина са добър избор за вход на къщи и сгради изложени на директно атмосферно влияние.

Изработват се по индивидуален проект и покриват много голям диапазон от възможности по отношение на визия, размери и индивидуални особености.

Могат да бъдат изработени както от иглолистна така и от по солидни дървесини като дъб, орех и други. Финиш покритието е лак за екстериорна употреба с много добра устойчивост на атмосферни влияния.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ВРАТИ

Врати с оловен екран

За да направим вашето помещение с желана лъчезащита и безопасност, но в същото време да е красиво и елегантно – моля свържете се с нас за конкретна оферта спорд вашия проект за радиационна защита!

Поръчай

Ако искате да направите поръчка, натиснете бутона отдолу за да се свържите с нас!

Поръчай!